«به نظر من این اعتراضات سازمان‌یافته بود و به طرف من مهر و تسبیح پرتاب شد، اما باعث به‌هم‌خوردن نمازجمعه نشد و ما بعد از خواندن نماز عصر به همراه امام جمعه یزد، محل نمازجمعه را ترک کردیم».
 دو روزنامه جزئیات جدیدی از حمله تندورها به معاون روحانی در نماز جمعه یزد منتشر کرده‌اند. روزنامه اعتماد نوشته است: پس از پرس و جو توانستيم يكي از شهروند‌ان يزد‌ را كه د‌ر نماز جمعه حاضر بود‌ه پيد‌ا كنيم و از او جوياي اتفاقي شويم كه د‌ر نماز جمعه يزد‌ رخ د‌اد‌ه است. وقتي مي‌گويم خبرنگار هستم با لهجه شيرين يزد‌ي و گشاد‌ه د‌ستي مي‌گويد‌: د‌ر خد‌مت‌تان هستم و هر سوالي مي‌خواهيد‌ بپرسيد‌. از او مي‌پرسم چه شد‌ كه فضا اينگونه متشنج شد‌، مگر معاون رييس‌جمهور چه گفت و او مي‌گويد‌: او حرف خاصي نزد‌، ولي وقتي آقاي اميري از آيت‌الله خاتمي كه از علماي بزرگ استان ما هستند‌ نام برد‌ عد‌ه‌اي د‌ر گوشه و كنار شروع به شعار د‌اد‌ن كرد‌ند‌ اما تعد‌اد‌شان كم بود‌ و جمعيت هم با صلوات فرستاد‌ن اجازه ند‌اد‌ند‌ تا فضا متشنج شود‌، هرچه باشد‌ آيت‌الله خاتمي از بزرگان اين شهر بود‌ه‌اند‌ و همه براي ايشان و خانواد‌ه‌شان احترام زياد‌ي قايلند‌.

 شاهد‌ عيني ما اصرار د‌اشت كه به من بفهماند‌ منظورش از آيت‌الله خاتمي، رييس‌جمهور سابق نيست كه با اين جمله من «منظورتان پد‌ر سيد‌ محمد‌ خاتمي است» از ارايه توضيحات بيشتر د‌ر اين زمينه د‌ست كشيد‌. از او پرسيد‌م پس چه شد‌ كه اينگونه سخنراني به تشنج كشيد‌ه شد‌ و او گفت: وقتي آقاي اميري د‌ر صحبت‌هايش به د‌ستاورد‌هاي د‌ولت اشاره كرد‌ و از برجام سخن گفت بار د‌يگر صد‌اي شعارها بلند‌ شد‌ اما اين‌بار صد‌اها بلند‌‌تر بود‌ و به نظر مي‌رسيد‌ اين‌بار د‌ر مسجد‌ پخش شد‌ه‌اند‌ كه از هر گوشه صد‌اي شعار به گوش مي‌رسيد‌. شاهد‌ عيني ما د‌ر اد‌امه گفت: فضا به قد‌ري متشنج و بي‌نظم شد‌ كه ما اصلا صد‌اي آقاي اميري را نمي‌شنيد‌يم و او هم خيلي زود‌ سخنراني‌اش را به پايان رساند‌.
آنقد‌ر سريع سخن مي‌گفت كه برخي از جملاتش نامفهوم بود‌ و من براي نوشتن گزارش مجبور بود‌م چند‌ين بار برخي از جملاتش را گوش كنم و حتي برخي از واژه‌ها د‌ر لهجه شيرين يزد‌ي‌اش برايم نامفهوم‌تر بود‌. او گفت: بعد‌ از نماز هم شعارها اد‌امه پيد‌ا كرد‌ و مرگ بر فتنه‌گر هم به مرگ بر منافق اضافه شد‌ه بود‌ و شعارد‌هند‌گان حتي به هشد‌ارهاي نيروي انتظامي و مرد‌ي كه پشت بلند‌گو جمعيت را به آرامش د‌عوت مي‌كرد‌، توجه نمي‌كرد‌ند‌ و د‌ر پايان هم يكي از ميان آنها فرياد‌ زد‌ «وعد‌ه ما ٩ د‌ي». از او د‌رباره هويت شعارد‌هند‌گان پرسيد‌م و او گفت: من نام‌شان را نمي‌د‌انم ولي چهره همه اينها براي ما آشناست و د‌ر همه مراسم‌ها حضور د‌ارند‌ و معمولا فرصتي به د‌ست بياورند‌ د‌ست به چنين اقد‌اماتي مي‌زنند‌. او صحبت‌هايش را با اين جمله كه نامش را د‌ر گزارش قيد‌ نكنيم به پايان رساند‌، اما قبل از آن گفت: من فكر مي‌كنم ناراحتي اين گروه از اين است كه براي مراسم ٩ د‌ي قرار است آقاي محسن رضايي به يزد‌ بيايد‌، اينها د‌وست د‌اشتند‌ يك سخنران تند‌رو به مراسم ٩ د‌ي يزد‌ بيايد‌ و ناراحتي‌شان را امروز اينگونه بروز د‌اد‌ند‌.
روایت شرق
روزنامه شرق هم نوشت: حسینعلی‌امیری که روز گذشته در نمازجمعه این شهر شرکت کرده بود، با اعتراض و پرتاب مهر و تسبیح مواجه شد. البته او درنهایت و برخلاف اخبار بعضی خبرگزاری‌ها سخنان خود را به پایان برد. خبرگزاری فارس نوشته بود که «شعارهای مردم» امکان ادامه سخنرانی را از امیری گرفت و او پس از حدود پنج دقیقه سخنرانی ناچار به ترک تریبون نمازجمعه شد.این اولین‌بار نیست که یک مقام مسئول در سخنرانی خود با پرتاب مهر و تسبیح مواجه می شود. ٢٢ بهمن سال ٩١، علی لاریجانی رئيس مجلس نیز در قم در حال سخنرانی بود که عده‌ای با پرتاب مهر و کفش سعی در ایجاد اخلال در سخنرانی او کردند. رویه‌ای که این بار در سخنرانی معاون رئيس دولت تدبیر و امید ادامه پیدا کرده است.
معاون پارلمانی رئيس‌جمهوری دیروز در گفت‌وگو با «شرق» درباره این اتفاق گفت: «بعد از تمام‌شدن سخنان آیت‌الله محمدرضا ناصری امام جمعه و نماینده محترم ولی‌ فقیه در یزد، در بین دو نماز شروع به سخنرانی کردم، اما در بین صحبت‌هایم چند نفر با شعار «مرگ بر فتنه‌گر» و «مرگ بر منافق» به سخنان من واکنش نشان دادند در‌حالی‌که من هیچ حرف سیاسی‌ای نزدم و سخنانم درباره وحدت و مردم شریف یزد و بزرگوارانی مانند آیت‌الله حائری یزدی، آیت‌الله صدوقی، آیت‌الله خاتمی و شهدای تیپ الغدیر یزد در دوران دفاع مقدس بود».امیری با اشاره به اینکه آنها شعار می‌دادند «آمارها دروغ است»، عنوان کرد: «من در نمازجمعه اصلا درباره آمار حرفی نزدم. فقط روز پنجشنبه در شورای اداری استان و همچنین تلویزیون استان یزد در چند مورد آمارها را مقایسه کرده بودم».او افزود: «به نظر من این اعتراضات سازمان‌یافته بود و به طرف من مهر و تسبیح پرتاب شد، اما باعث به‌هم‌خوردن نمازجمعه نشد و ما بعد از خواندن نماز عصر به همراه امام جمعه یزد، محل نمازجمعه را ترک کردیم».
امیری با اشاره به اینکه امام جمعه یزد از این اتفاق خیلی ناراحت شده بودند، گفت: «ما تا ساعتی بعد از پایان نمازجمعه در خدمت ایشان بودیم. آیت‌الله ناصری درباره این اتفاق از من دلجویی کردند و من از بزرگواری ایشان قدردانی می‌کنم».معاون پارلمانی رئيس‌جمهوری عنوان کرد: «طبیعتا عمل غیراخلاقی چند نفر در مسجد و محل مقدس نمازجمعه به حساب خود آنان است. کمااینکه من نسبت به مردم شریف یزد ارادت دارم. این چند نفر هم نه به من بلکه به جایگاه نمازجمعه و بزرگانی که در آن حضور داشتند، توهین کردند. البته همین حرکت این چند نفر هم مورد تقبیح نمازگزاران قرار گرفت».
او در پاسخ به این سؤال که آیا در این مورد شکایتی را مطرح خواهید کرد، گفت: «شخصا هیچ شکایتی ندارم. حضور من در این نمازجمعه به عنوان یک مقام رسمی بوده است، متأسفانه موقع این اقدام در آنجا حتی یک نفر از نیروی انتظامی حضور نداشت».حسینعلی‌امیری افزود: «این اخلال جنبه عمومی دارد و این چند نفر قابل شناسایی بوده و هستند و باید منتظر اقدام مسئولان مربوطه در استان یزد باشیم که از جهت جنبه عمومی موضوع را پیگیری کنند. البته باز هم تأکید می‌کنم که هیچ شکایتی از هیچ فردی ندارم».
جواد هروی، مشاور و مدیر کل حوزه معاونت مجلس ریاست‌جمهوری، نیز درباره این ماجرا به «شرق» گفت: «این سفر برای افتتاح چند پروژه و شرکت در جلسه شورای اداری استان انجام شده بود. روز جمعه هم در نمازجمعه شهر یزد شرکت کردیم».او افزود: «در بین دو نماز هم آقای امیری ضمن تشکر از مردم سخنانی را در دو محور تلاش‌های دولت در سه سال گذشته و همچنین وحدت داشتند، اما در این بین، عده‌ای که به نظر می‌رسید سازمان‌یافته هستند، در بین مردم نشسته بودند، سعی داشتند با دادن شعارهایی سخنان ایشان را به هم بزنند، اما آقای امیری صحبت‌های خود را تا پایان انجام دادند و بعد از خواندن نماز به همراه امام جمعه یزد از محل نمازجمعه خارج شدیم».
استاندار یزد نیز در این مورد به «شرق» گفت: «دستگاه‌های مسئول باید افرادی را که در سخنرانی معاون رئيس‌جمهوری اخلال ایجاد کردند، دنبال و شناسایی و براساس مقررات موضوع را پیگیری کنند».میرمحمدی در زمینه پیگیری ماجرا گفت: «درباره جنبه عمومی این اتفاق نمی‌شود بی‌تفاوت بود و این موضوع را با مقامات ذی‌ربط مطرح می‌کنیم تا افراد و عاملان آن را شناسایی کنند».
مُهر و تسبیح، برای عبادت یا پرتاب و اهانت؟
سایت عصرایران نیز در واکنش به این اقدام تندروها نوشته است: مهر و تسبیح شما را به یاد چه می‌اندازد؟ نماز؟ جانماز مادر بزرگ؟ عبادت؟ سجده؟ بله، همه اینها به ذهن متبادر می‌شود. چند صباحی است اما برخی باعث شدند که بفهمیم مهر و تسبیح تنها برای عبادت نیست و می‌شود از آنها برای زدن مخالفان هم استفاده کرد. نمونه بارز آن روز گذشته در نماز جمعه یزد اتفاق افتاد.
در هنگامه حضور حسینعلی امیری در نماز جمعه یزد برخی مخالفان دولت با پرتاب مهر و تسبیح به معاون پارلمان روحانی از او استقبال کردند.
این افراد که خود را انقلابی نیز می‌نامند به راحتی حرمت نماز جمعه را می‌شکنند و به خود اجازه می‌دهند با اسباب عبادت مردم به یک مقام دولتی که برای دیدار با مردم به شهری سفر می‌کنند حمله کنند. اصلا حرمت آن فرد هیچ آیا این افراد نباید حرمت نماز جمعه را حفظ می‌کردند.  این افراد البته نشان داده‌اند چندان اهل نگه داشتن حرمت نیستند. در ۲۲ بهمن سال ۹۱ برخی مخالفان علی لاریجانی در حرم حضرت معصومه به رییس مجلس حمله کردند و او را با مهر و البته کفش مورد نوازش قرار دادند و باعث شدند تا سخنرانی او برهم بخورد. حمله به یک شخصیت سیاسی در جایگاه رییس یک قوه و فرزند یک مرجع تقلید در حرم حصرت معصومه در طول تاریخ بی سابقه بوده است.این افراد ید طولایی هم در ناسزا گفتن دارند. نمونه بارز آن حمله به علی مطهری و فائزه هاشمی بود. علی مطهری در مورد حمله برخی افراد در شیراز می‌گوید:« ظاهرا به قصد کشتن یا ناقص کردن آمده بودند. راننده به هر ترتیب بود از میان آنها گریخت اما آنها با موتورهای سنگین و یک وانت ما را تعقیب می‌کردند و باز سنگ و اشیاء دیگر و دشنام های ناموسی و کلماتی مانند «حرامزاده» بود که به سمت ما می‌آمد.»
کسانی خود را انقلابی معرفی می‌کنند اما به راحتی زشت ترین دشنام‌ها را از زبان خارج می‌کنند تنها به این جرم که طرف مقابل از نظر سیاسی با آنها متفاوت است و متفاوت فکر می‌کند.در مورد حمله یک فرد به فائزه هاشمی در حرم حضرت عبدالعظیم نیز دیگر احتیاجی به گفتن نیست. بسیاری از مردم فیلم فحاشی‌های این فرد به فائزه هاشمی و خاندان آیت‌الله هاشمی را دیدند. فیلمی که در جمع نمی‌شود آن را دید.
مقام معظم رهبری نیز بارها و بارها مخالفت خودشان را به این رفتار اعلام کردند ولی این افراد بدون توجه به فرمایشات آیت‌الله خامنه‌ای به رفتار خود ادامه می‌دهند.این افراد باعث شده‌اند بخشی از مردم نگاه بدبینانه‌ای به نام « انقلابی» داشته باشند. این افراد با نام انقلابی گری این کار را می‌کنند و این در حالی است که این رفتارها هیچ سنخیتی با انقلاب ندارد. رفتار انقلابی یعنی همان رفتاری که آیت‌الله خامنه‌ای، بهشتی، مطهری،باهنر و … در سال‌های انقلاب داشته‌اند.باید تلاش کرد میان این افراد و تفکر انقلاب جدایی ایجاد کرد. این افراد هیچ سنخیتی با تفکر امام و انقلاب ندارند. این افراد بیشتر افراطی هستند تا انقلابی.