? چهارم خرداد ۱۳۶۷
? نيروگاه شهيد سليمي نكا يكي از مهمترين مراكز صنعتي و از بزرگترين نيروگاه كشور است كه در دوران دفاع مقدس به تنهايي بيش از ۲۵ درصد برق كشور را تأمين مي كرد. به همين دليل رژيم بعثي عراق پس از عجز از مقابله با رزمندگان غيور ما در جبهه های نبرد، براي جبران شكستهاي خود و با هدف فلج كردن زیرساختهاي اقتصادي كشور از طريق قطع شريانهاي انرژي و ايجاد رعب و وحشت و نارضايتي در مردم، باحمایت کشورهای غربی، خیانت همسایگان و به سرکردگی آمریکای جنایتکار، از سال ۱۳۶۵ تا ۱۳۶۷ طي سه مرحله نيروگاه را آماج شدیدترین حملات ددمنشانه خود قرار داد. كه چهارم خرداد ماه مصادف است با سالروز بمباران سوم نيروگاه كه در ساعت ۹:۳۵ دقيقه صبح روز ۴ خرداد ۱۳۶۷ به وقوع پيوست.
? در اين بمباران شهيد گرانقدر ابراهيم زيبنده گرجي در اثر اصابت ترکش به ناحیه گردن آسمانی شد و به خيل ياران شهيدش پيوست و جمعی از كاركنان به درجه جانبازي مفتخر شدند.
همچنين خسارات سنگين و گستردهاي به ترتیب به: تأسيسات جانبي واحد يك، بخشهاي وسيعي از بوشين گها، برقگير ترانس، باس داكتها و تأسيسات واحد ۲، دودكش و قسمتهايي از بويلر و تأسيسات عمومی واحد ۳، بخشهاي از بويلر، كانالهاي خروجي دود، سوت بلوئر، استورج تانك، سقف فاز ۲ بويلر، كف اواپراتور و تأسيسات جانبي واحد ۴ وارد شد كه در برآوردهاي كارشناسي ميزان خسارات وارده ارزي و ريالي با احتساب ارز ۶۰ ریالی آن زمان حدود ۳ ميليارد و ۱۷۲ ميليون ريال برآورد شد.
?نکته قابل ذکر این که بدليل گستردگی حجم خسارات وارده به تأسيسات نيروگاه در اين بمباران و خرابیهای ناشی از دو بمباران قبلی، راديو و مطبوعات وقت آلمان به نقل از کارشناسان شركت سازنده اعلام كردند كه بازسازي مجدد نيروگاه نكا غيرممكن است، ولي كاركنان متعهد و متخصص نيروگاه با پشتكار، خودباوري و روحيه بسيجي خود افتخار آفرين شدند و در بازسازی نیروگاه از فعل ناممكن، ممكن ساختند، و اکنون پس از ۳۵ سال از آن تاریخ عليرغم عمر بالا، فرسودگي تجهيزات و زخم هاي کاری وارده در سه مرحله بمباران همچنان استوار، بالنده و با صلابت نامش به عنوان نماد استقامت در صنعت برق کشور می درخشد.
?نیروگاه نکا در سه مرحله بمباران ۲۵ شهيد و۹۳ جانباز و با احتساب شهدای دوران دفاع مقدس مجموعاً ۳۳ شهيد و ۱۵۴ جانباز تقديم آرمانهاي انقلاب اسلامي نمود.