سمیه قاسمی طوسی در دومین دوره مسابقات والیبال استعدادهای برتر دختران زیر ۱۴ سال کشور با بیان اینکه فضای سالم و رقابتی در ورزش بانوان وجود دارد، گفت: دولت و مجموعه ورزش کشور نیز موظف هستند امکانات مورد نیاز برای فعالیت ورزشی دختران جوان را به موازات پسران فراهم کند.
سمیه قاسمی طوسی در دومین دوره مسابقات والیبال استعدادهای برتر دختران زیر ۱۴ سال کشور ضمن خیرمقدم به آنها و هیات داوران اظهار داشت: شادابی و نشاط نوجوانان و جوانان امروز در زندگی فردی و اجتماعی آینده آنها تاثیرات به سزایی دارد.
وی با بیان اینکه موضوع آسیبهای اجتماعی در جامعه جدی است و کانون خانواده را تهدید میکند، افزود: اگر در گذشته بسیاری از این آسیبها مانند اعتیاد، صرفاً مردانه بود اما امروزه به حوزه زنان و دختران نیز وارد شده است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران ادامه داد: رواج ورزش همگانی که توسعه و تعالی ورزش قهرمانی را نیز در بردارد؛ یکی از سادهترین و کمهزینهترین راههای مقابله با آسیبهای اجتماعی است.
قاسمی طوسی با اشاره به اینکه زندگی ماشینی و تغییر ذائقه ها و همچنین کاهش تحرک سبب شده است که بهویژه زنان در معرض انواع آسیبهای ناشی از این موارد قرار بگیرند، بیان کرد: ظرفیت عظیم دختران نوجوان و جوان کشور که بخش مهمی از آینده سازان کشور و مادران فردای جامعه هستند باید در بخش سلامت، بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.
وی با توجه به برگزاری مسابقات والیبال، این رشته ورزشی را از رشتههای پُرطرفدار ورزشی از نگاه دختران جوان و نوجوان اعلام و خاطرنشان کرد: باید مکانیسمهای تعریف شدهای برای هدایت دخترانی که به این مسیر علاقه دارند، وجود داشته باشد.
قاسمی طوسی ادامه داد: ازجمله آنها، این است که باشگاههای دولتی برای فعالیت آزادانه زنان و دختران وجود داشته باشد و این گونه نباشد که تمامی باشگاهها در اختیار بخش خصوصی باشد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری با ابراز خرسندی از اینکه در چند سال اخیر اوضاع والیبال استان در بخش دختران و پسران بهتر شده است، افزود: اما هنوز در برخی شهرستانها مشکل زیرساختها وجود دارد که ادارات ورزش و جوانان باید در این زمینه فعالتر باشد.
وی بیان کرد: امروز در همه زمینهها باید توان دختران و بانوان را باور و به ظرفیت زنان بیشتر توجه کنیم؛ خانوادهها نیز نباید در برابر تمایل و گرایش دختران خود به ورزش و حتی ورزش حرفهای مقاومت نشان دهند.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مازندران یادآور شد که در کشور ما برای بیشتر ورزشها در بخش زنان نیز فدراسیون وجود دارد و این به معنای وجود فضای سالم و رقابتی در ورزش بانوان است.
قاسمیطوسی بیان کرد: فعالان حوزه ورزش بانوان نیز باید امکاناتی نظیر مربیگری و ورزش حرفهای را برای دختران جوان و کمتجربه تأمین کنند؛ به این دلیل که قهرمانان فردای ورزش والیبال زنان از بین همین دختران علاقهمند ظهور خواهند کرد.
وی ادامه داد: دولت و مجموعه ورزش کشور نیز موظف است امکانات مورد نیاز برای فعالیت ورزشی دختران جوان را به موازات پسران فراهم کند.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مازندران با بیان اینکه امکانات ورزشی قابل توجهی در اختیار دستگاههای اجرایی، نهادها و سازمانهاست، خواستار همکاری بین بخشی بیشتری برای در اختیار دادن این امکانات جهت برگزاری مسابقات و رویدادهای ورزشی شد.
وی همچنین از ادارهکل ورزش و جوانان استان به دلیل پذیرش میزبانی این دوره از مسابقات و همکاری دانشگاه علوم پزشکی مازندران برای در اختیار قراردادن دو سالن ورزشی مسابقاتی به ورزش دختران قدردانی کرد.
قاسمیطوسی این اقدام را نمونه بارزی از همکاری بینبخشی برای افزایش سلامت و نشاط اجتماعی دانست که بیشتر باید در استان شاهد آن باشیم و این مهم را از تاکیدات استاندار مازندران دانست.
گفتنی است دومین دوره مسابقات والیبال استعدادهای برتر دختران زیر ۱۴ سال کشور، به مدت ۳ روز در مجتمع ورزشی پیامبر اعظم (ص) دانشگاه علوم پزشکی مازندران واقع در فرح آباد با حضور ۵۹ تیم از سراسر کشور برگزار میشود.