وی در ادامه افزود: احمدی نژاد در موقعیتی قرار گرفته که ناگزیر است برای جلب توجه مردم به خود دست به اقدام انتحاری بزند و خود را اثبات کند. در حالی که به روشنی مشخص است که این سخنان و نامه های وی بازخورد مثبتی ندارد. نوع بیان احمدی نژاد و مشایی همراه با تهدید ضمنی و گاه صریح جبهه اصولگرایان است. هنگامی که مساله داشتن پرونده بقایی و مشایی مطرح می شود، مشایی می گوید چه کسی در این کشور پرونده ندارد؟ خطاب مشایی در واقع به کسانی از دورن جبهه اصولگرایان است. در واقع این تهدیدی است که به متحدین و حامیان سابق خود مطرح می کنند.
این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه با گذشت زمان می توان قضاوت روشن تری درباره تغییراتی که در جبهه احمدی نژاد رخ داده است ارائه داد، تصریح کرد: چنین آشفتگی های فکری و رفتاری به جذب مخاطبان در جبهه احمدی نژاد کمک نمی کند. احمدی نژاد ومشایی با چنین سخنانی به ریزش بیشتر آراء خود در میان توده ها و برخی اصولگرایان کمک می کنند، حتی به نظر می آید تداوم چنین مواضعی جبهه پایداری را مجبور به مرزبندی با آنها می کند.
کیانوش راد در پاسخ به این پرسش که چرا احمدی نژاد در گفتار و رفتار خود نسبت به حمایت از یک نامزد در انتخابات ریاست جمهوری دچار تناقض است، گفت: برخورد او مثل بچه ای است که به دلیل بی توجهی والدین به قهر و لجبازی می خواهد نظر پدر خود را جلب کند. اقدامات احمدی نژاد بیشتر برای حرکت توامان تحبیب و تهدید و در مقابله با جبهه اصولگرایان به کار می رود اما چنین شیوه ای جواب نخواهد داد.
این عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه ها همچنین در پاسخ به پرسشی درباره اینکه چرا اصولگرایان واکنشی به اقدامات و اظهارات اخیر احمدی نژاد ندارند، خاطر نشان کرد: سیاست برخی اصولگرایان استفاده از نیش های احمدی نژاد برای از پای در آوردن مخالفشان بوده است. این سیاست در دوره دولت اول احمدی نژاد کاملا رضایت بخش و در دوره دولت دوم او آرام آرام با تردید از سوی اصولگرایان مواجه شد.
این فعال سیاسی اصلاح طلب در پایان با بیان اینکه اصولگرایان فعلا احمدی نژاد را تحمل می کنند، اظهار کرد: او حوصله اصولگرایان را به زودی به سر می آورد و اگر جریان احمدی نژاد چنین رفتار و سخنان را در مورد برخی اصول اصلی جبهه اصولگرایان ادامه دهد، آنها مجالی به ادامه سخنان احمدی نژاد نخواهند داد و با آن برخورد می کنند.