ونگ وا// معاون بازرسی سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان خبر داد:

توزیع کالابرگ، ابزار دولت برای مهار قیمت‌ها

معاون بازرسی سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با اشاره به وفور کالاها در بازار، توزیع کالابرگ را از سیاست‌های کلیدی دولت چهاردهم در راستای مهار قیمت‌ها و ساماندهی بازار عنوان کرد.– معاون بازرسی سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان گفت: توزیع کالابرگ یکی از رویکردهای اصلی دولت چهاردهم برای کنترل قیمت‌ها و ساماندهی بازار است.

وحید منانی ظهر شنبه در مراسم تجلیل از واحدهای برتر تولیدی استان مازندران با اشاره به وفور و فراوانی کالا در بازار، اظهار داشت: دولت با هدف کنترل قیمت‌ها و تسهیل آزادسازی آن‌ها، برنامه توزیع کالابرگ را در دستور کار قرار داده است.

وی با بیان اینکه میزان شکایت‌ها درباره کمبود کالا تقریباً به صفر رسیده، افزود: در حال حاضر بیشترین شکایات مردمی مربوط به خدمات رستوران‌های بین‌راهی و تعمیرگاه‌های خودرو است.

منانی همچنین از برنامه‌ریزی برای رقابتی شدن قیمت کالاها خبر داد و گفت: این اقدام می‌تواند به خودکنترلی قیمت‌ها در بازار منجر شود.

در پایان این مراسم، از واحدهای تولیدی برتر استان مازندران تقدیر به عمل آمد.