گشایش در تکمیل طرح‌های عمرانی نیمه‌تمام مازندران با برنامه‌ریزی دولت

 طرح های عمرانی نیمه تمام مازندران که ده ها سال بلاتکلیف در این خطه از شمال رها شده بود با تدبیر و بخت گشایی دولت چهاردهم مشکلات آنها واکاوی و بنا بر اهمیت و ضرورت این طرح ها در شهرهای مختلف مازندران تکمیل آنها با اختصاص اعتبارهای مورد نظر در دستور کار قرار گرفت.

فرایند تکمیل طرح های نیمه کاره در این خطه از شمال به گونه ای طولانی شد که برخی از شهروندان به واسطه اسکلت این طرح نام «تخت جمشید» را برای آنها نامگذاری کرده و در شبکه های اجتماعی پخش می کردند.

همزمان با آغاز فعالیت دولت چهاردهم ۲ هزار و ۷۰۰ طرح نیمه تمام در شهرهای مختلف باقی مانده بود که تکمیل این طرح ها از جمله سیاست های راهبردی دولت محسوب می شود.

این طرح ها که در همه شهرهای مازندران موجود است در بخش های مختلف، زیرساختی، خدماتی درمانی و پسماند را شامل می شود. مدیران ارشد استان در دولت چهاردهم در بدو ورود خود در عرصه مدیریتی استان گره گشایی از مشکلات پیش روی این طرح ها را از جمله برنامه های راهبردی خود برشمردند.

استاندار مازندران با برگزاری سفرهای شهرستانی بدون تشریفات بازدید از این طرح ها را آغاز کرده و بعد از شناسایی و گره گشایی طرح ها را در مدار تکمیل قرار دادند.

بدون تردید اولویت تکمیل طرح ها با توجه به درصد پیشرفت آنها انجام خواهد شد و طرح های که درصد پیشرفت فیزیکی بیشتری داشته باشند در اولویت دریافت اعتبار در جهت تکمیل و افتتاح قرار خواهند گرفت.

مهدی یونسی رستمی تا کنون به چند شهر مازندران در شرق، غرب و مرکز استان سفر کرده و با حضور میدانی استانی و شهرستانی طرح های نیمه تمام اولویت دار مورد بررسی قرار داد.

گشایش در تکمیل طرح‌های عمرانی نیمه‌تمام مازندران با برنامه‌ریزی دولت

در سفرهای شهرستانی اجرای برخی از طرح ها مورد انتقاد استاندار قرار گرفته و از طرح های اولویت دار خارج شدند چون تکمیل آنها را هدر رفت سرمایه ملی برشمردند.

نماینده عالی دولت در سفر شهرستانی چند روز گذشته به بابل از بیمارستان ۴۰ تخت خوابی بندپی بابل در منطقه جنگلی جنوب این شهرستان بازدید کرد و با توجه فاصله زیاد این بیمارستان تا مرکز شهر رفت و آمد پزشک متخصص به این مناطق را بسیار مشکل برشمرد.

وی در این بازدید تاکید کرده بود اگر اجرای طرح های زیرساختی در استان بدون کارشناسی باشد سرمایه های ملی به هدر خواهد رفت و در آنجا اعلام کرده بود آن چه که برای این منطقه جنگلی ضرورت دارد تکمیل و افتتاح اورژانس این بیمارستان است که به چند دستگاه آمبولانس پیشرفته مجهز شود. نه ساخت یک بیمارستان که رفت و آمد پزشک متخصص در این مرکز درمانی به سختی انجام شود.

مدیران ارشد استان در ۲ هفته گذشته سفرهای شهرستانی را در بابل و سوادکوه انجام داده و موانع تکمیل طرح های نیمه تمام این شهرستان ها را مورد بررسی قرار دادند.

با توجه به این که در شرایط فعلی پسماند همانند بسیاری از شهرهای شمالی به عنوان ابر چالش در مازندران مطرح است تکمیل طرح های نیمه تمام در این زمینه از اولویت های بسیار مهم محسوب می شود.

تکمیل این طرح ها به گونه ای برای استان یک ضرورت مهم محسوب می شود که استاندار مازندران بازدید از کارخانه زباله سوز ساری را در اولین برنامه کاری خود بعد از مراسم معارفه قرار داد.

از طرف دیگر حمایت از بخش خصوصی و رفع موانع پیش روی سرمایه گذاران از جمله اولویت های مهم مدیران ارشد استان در دولت چهار دهم مطرح می شود.

گشایش در تکمیل طرح‌های عمرانی نیمه‌تمام مازندران با برنامه‌ریزی دولت

فصل افتتاح نزدیک شد

در این پیوند استاندار مازندران اظهار کرد: فرایند تکمیل ۲ هزار و ۷۰۰ طرح نیمه تمام در این خطه از شمال آغاز شد و تا ۲ ماه آینده به مرور این طرح ها افتتاح و مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

مهدی یونسی رستمی گفت: تعهدی که برای خدمت رسانی به مردم مازندران دادیم، همانند رئیس جمهور به قولهای خود وفادار هستیم.

وی با بیان این که مسوولان اجرایی این استان را یک کلان شهر می‌بینند، گفت: برنامه دولت توسعه متوازن در همه شهرستان‌های این خطه از شمال کشور است.

یونسی رستمی با بیان این مطلب که در این دولت کلنگی به زمین زده نخواهد شد مگر اینکه در همین دولت تکمیل شود، اظهار کرد: همه طرح های نیمه تمام در شهرهای مختلف مازندران واکاوی و در مدار تکمیل قرار گرفتند.

استاندار مازندران با اشاره به این نکته که برنامه محوری، عمل گرایی و میدانی تلاش کردند از ویژگی های مدیریت جدید در استان است، ادامه داد: با استفاده از همه ظرفیت های موجود در مسیر توسعه حرکت می کنیم.

این مقام مسوول تصریح کرد: تحت هیچ شرایطی بخشی نگری در نگاه مدیریتی استان مطرح نخواهد بود و همه شهرهای این استان در مدار توسعه قرار خواهند گرفت.

وی در ادامه اظهار کرد: همزمان با تکمیل طرح های نیمه تمام حمایت از تولید در این استان انجام خواهد شد واز این پس سرمایه گذاری برای واحدهای صنعتی و تولیدی مازندران و اشتغال آفرینی شرط اصلی پرداخت تسهیلات است.

یونسی رستمی گفت: تسهیلات دریافتی واحدهای تولیدی و صنعتی باید برای اشتغال آفرینی و رفع مشکل بیکاری جوانان در استان هزینه شود.

استاندار مازندران افزود: هیچ ضرورتی وجود ندارد که واحدهای تولیدی که در مازندران تسهیلات دریافت می کنند در استان های دیگر سرمایه‌گذاری کنند.

وی با تاکید بر حمایت تمام قد دولت چهاردهم از بخش خصوصی گفت که مزاحمت های غیرقانونی برای فعالان اقتصادی در مازندران برداشته می شود.

گشایش در تکمیل طرح‌های عمرانی نیمه‌تمام مازندران با برنامه‌ریزی دولت

حمایت تمام قد از بخش خصوصی

استاندار مازندران اظهار کرد: در شرایط فعلی حمایت از بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در بخش های مختلف استان از دغدغه های جدی محسوب می شود.

مهدی یونسی رستمی افزود: زمانی کشور به پیشرفت و توسعه لازم می رسد که بخش خصوصی قادر به فعالیت های بدون دغدغه خود باشد.

وی ادامه داد :‌ با توجه به اهمیت فعالیت و نقش بخش خصوصی در پیشرفت کشور و جامعه می بایست مزاحمت های غیر قانونی در مسیر آنها برداشته شود تا بتوانند با اطمینان خاطر و بدون دغدغه در این خطه از شمال سرمایه گذاری کنند.

نماینده عالی دولت در مازندران تصریح کرد:‌ تنها راه نجات کشور در گرو تقویت بخش خصوصی است و چاره ای جز این وجود ندارد و باید در این مسیر همه تلاش و کوشش کنیم تا به این هدف موردنظر حمایتی دولت چهاردهم برسیم.

وی اضافه کرد :‌ برای حمایت تمام و کمال از بخش خصوصی در مازندران حتی بر این باور هستم جایی می توان قانون را به نفع این بخش و رفع مشکلات آن دور زد این کار انجام شود.

استاندار مازندران گفت: با حمایت هایی که در این زمینه ایجاد می شود می توان برخی از ظرفیت های بخش خصوصی را از حالت رکود و ایستایی خارج کنیم و به ظرفیت تولید و فعالیت سوق دهیم.

ایرنا