تسنیم نوشت: مقام مسئول بنیاد مستضعفان از طرح توسعه پرورش شتر در شرق کشور خبر داد و گفت: با تامین علوفه لازم از طریق کشت خارشتر، زنجیره تولید گوشت ارزانقیمت در مناطق شرقی کشور کامل میشود.
رجائی با اشاره به مزایای پرورش شتر برای تامین نیاز مردم به گوشت، اظهار کرد: گوشت شتر به نسبت سایر دامها از قیمت پایینتر و ارزش غذایی بالاتری برخوردار بوده که به همین دلیل بنیاد مستضعفان طرح بزرگ پرورش شتر در شرق کشور را آغاز کرده است.
مقام مسئول بنیاد مستضعفان تامین علوفه مورد نیاز را مهمترین چالش در پرورش دام به ویژه پرورش شتر در شرق کشور دانست و ادامه داد: با مطالعاتی که از سال ۹۶ در بنیاد مستضعفان آغاز شد به این نتیجه رسیدیم که اگر بتوانیم علوفه لازم برای پرورش شتر در شرق کشور را تامین کنیم؛ یک زنجیره تولید کامل در این منطقه قابل شکلگیری است.
وی با اشاره به اجرای طرح توسعه کشت خارشتر توسط یکی از شرکتهای بنیاد مستضعفان افزود: خارشتر یکی از مجموعه گیاهانی است که غذای طبیعی شتر را تشکیل میدهد که میتواند در بدترین شرایط دوام بیاورد، ضمن اینکه از فرسایش خاک جلوگیری کرده و پرورش آن نیاز به تامین آب چندانی ندارد. هماکنون کشت خارشتر در سطح ۲۳۰ هکتار مناطق محروم مرزی آغاز شده است که تکمیل آن علاوه بر کمک به خودکفایی در تولید گوشت، نقش بهسزایی در محرومیت زدایی و ایجاد اشتغال در این مناطق دارد.