استاندار مازندران از بخشداران به عنوان فرماندهان خط مقدم خدمات دهی دولت به مردم یاد و تاکید کرد : کار بخشداران باید بدون حاشیه سازی انجام شود و بخشدارانی که نمی توانند، خودشان استعفا دهند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، احمد حسین زادگان روز چهارشنبه در نشست بخشداران و شورای های اسلامی بخش های مازندران در ساری افزود: ۲ هزار و ۲۰۰ دهیار و هفت هزار و ۷۰۰ نفر از اعضای شورای اسلامی روستاهای مازندران در اختیار و کنار بخشداران هستند و همه آنان هم تحصیل کرده و در حد بخشداران خود محسوب می شوند.
وی نقش بخشداری ها را به خاطر ارتباط مستقیم با مجموعه ای از ظرفیت های بی بدیل نهفته در بکرترین نقاط استان برای توسعه انکارناپذیر دانست و تاکید کرد: بخشداران باید از ظرفیت نیروی انسانی شوراها و دهیاران به دور از هرگونه اختلاف سلیقه و حاشیه رفتن در جهت رفع مشکلات و موانع استفاده کنند تا خروجی رونق اقتصادی در بخش های استان را شاهد باشیم.
نماینده عالی دولت در مازندران واگرایی و حاشیه سازی را از عوامل اصلی عقب ماندگی مازندران دانست و تاکید کرد: طبق رویکرد دولت تدبیر و امید، استانداران برای کار مردم و پیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی با هیچیک از مسئولان بویژه بخشداران تعارف ندارند، پس بخشداران نباید برای کار مردم شب راحتی داشته باشند، یعنی حداقل باید ۱۷ ساعت در شبانه روز کار کنند.
استاندار مازندران با تشریح ظرفیت های بی نظیر روستاهای استان در بخش های مختلف کشاورزی، گردشگری و صنایع دستی، گفت: یقین کنید توسعه استان با برنامه های راهبردی بخشداران، دهیاران و اعضای شورای اسلامی روستاها محقق و عملیاتی می شود.
وی اولویت نخست فعالیت های بخشداران را اقتصاد مقاومتی مورد نظر مقام معظم رهبری دانست و افزود: بخشداران باید حمایت از کار آفرینان، بنگاه های اقتصادی و جذب سرمایه گذران بخش خصوصی را با نگاه ویژه دنبال کنند.
نماینده عالی دولت در مازندران با بیان اینکه بخشداران ایده و نظرات توسعه و رونق اقتصادی را در زمینه های مختلف بخش های تحت مدیریتشان ارائه بدهند، گفت: نباید نسبت به نامه های راهبردی استانداری بی توجهی شود.
وی با بیان اینکه شهرک های صنعتی مستقر در بخش ها باید با فعالیت همه واحدهای تولیدی، پویا باشند، بخشداران موظف به حل مشکلات این بخش دانست و تاکید کرد: بخشداران مستقر در سواحل دریای خزر، حوزه کوهستانی و ییلاقات و بخشداران در حوزه دشت و جلگه باید از همه ظرفیت های اقتصادی استفاده کنند تا رونق اقتصادی محقق و افزایش درآمد مردم بویژه در روستاها ملموس شود.
انتظارات برحق مردم و دولت
حسین زادگان همه انتظارات مردم و دولت از بخشداران استان مازندران را بر حق دانست و گفت: انتظار داریم بخشداران استان برنامه راهبردی توسعه اقتصادی بخش خود را در قالب جدول به استانداری ارائه بدهند.
وی افزود: بررسی ها نشان می دهد هنوز ۸۰ درصد ظرفیت گردشگری بویژه بوم گردی روستاهای مازندران خالی است. صنایع دستی منحصر به فرد روستائیان در فروش با مشکل مواجه است،. زمین های شیب دار استان بلاکشت مانده است. در بهره گیری از ظرفیت های شیلاتی، زنبور داری، دام و طیور، گل و گیاه، گشت دوم و استفاده از آبگرم های طبیعی شاهد ضعف هستیم، ولی اگر همه باهم باشیم و بخشداران از اعضای شورای اسلامی و دهیاران به درستی استفاده کنند، به نتیجه می رسیم.
استاندار مازندران با بیان اینکه در حال حاضر فقط از معادن شن و ماسه مازندران استفاده می شود، گفت: این در حالی که معادن متنوع و بسیار زیادی در استان وجود دارد که بخشداران باید آنها را مورد توجه قرار بدهند.
وی خطاب به بخشداران تاکید کرد: حوزه کشاورزی به تنهایی بیکاری و فقر استان را از بین می برد، پس اگر ایده و برنامه در این زمینه دارید، ارائه بدهید.
برخورد با ساخت و سازهای بی رویه
حسین زادگان یکی از مشکلات مازندران را ساخت و سازهای بی رویه بویژه در مناطق زیرمجموعه مدیریتی بخشداران دانست و خطاب به بخشداران مناطق مرکزی و غربی استان از محمود آباد تا رامسر گفت: ساخت و سازهای بی رویه و غیر مجاز بیداد می کند و در حد بحران است و شما بخشداران مسئول هستید و باید در حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی که انفال محسوب می شود، کوشا باشید و قوانین و مقررات را سرلوحه کارهایتان قرار بدهید.
استان مازندران دارای سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت است که حدود نیمی از آنان در بیش از سه هزار و ۵۰۰ روستا زندگی می کنند.
مازندران ۳۳۸ کیلومتر ساحل در دریا خزر دارد و سالانه بیش از ۳۵ میلیون گردشگر وارد مازندران می شوند که ۹۰ درصد آنان با هدف استفاده ز سواح دریای خزر است.
مازندران سالانه با تولید هفت میلیون تن انواع محصولات کشاورزی ۱۰ درصد ارزش افزوده کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده است.