به گزارش ایرنا؛ سیاوش ارجمند زاده روز دوشنبه در نشست بررسی راهکارهای توسعه گردشگری دریایی استان بوشهر افزود: تحقق این مهم تأثیر زیادی در توسعه گردشگری استان بوشهر رقم میزند و فرصتهای جدید شغلی ایجاد میکند.
وی بیان کرد: حمل و نقل دریایی از دیرباز به عنوان یکی از پرکاربرد ترین سیستمهای جابه جایی مسافر به شمار می آمده و امروزه نیز در سطح بین المللی صنعت گردشگری دریایی از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
ارجمندزاده افزود: این مهم بدون شک با ایجاد زیرساختهای مناسب ایجاد میشود که پرداخت تسهیلات بدون بهره در زمینه توسعه گردشگری دریایی از اهم اقدامهای صورت گرفته است.
وی ادامه داد: این اداره کل با انجام مطالعات لازم در این زمینه علاوه بر فرهنگ سازی نسبت به ارتقا و شناخت کافی عموم از این موهبت نسبت به جذب و تخصیص اعتبار لازم برای ایجاد زیر ساختهای مورد نیاز اقدام و امکان سرمایه گذاری بخش خصوصی را با همکاری دیگر نهادهای ذیربط فراهم کرده است.
ارجمندزاده یادآور شد: از جمله اقدامات صورت گرفته در این مقوله میتوان به بهسازی و احیای پایانه مسافری دریایی بندر بوشهر، توسعه خطوط مسافری و توجه به ارتقای سطح کیفی شناورهای خدمات دهنده اشاره کرد.
وی بیان کرد: این مهم از سال گذشته با اقدامهای اصلاحی آغاز و در سال جدید نیز از موارد جدی این اداره کل در حوزه گردشگری دریایی است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: بکار گیری کارشناسان و بازرسان خبره و متخصص برای برنامه ریزی، توسعه و اجرای هدفهای توسعه گردشگری دریایی، بهسازی علائم دریایی و کمک ناوبری محدوده آبهای ساحلی استان برای ایمنی بیشتر در تردد شناورهای دریایی و قایقها از جمله اقدامهای صورت گرفته است.
ارجمند زاده بیان کرد: تخصیص اعتبار برای ایجاد اسکلههای مسافری دریایی و گردشگری در بنادر گناوه، دیلم و کنگان، تخصیص اعتبار به منظور ایجاد موج شکن و اسکله شناور گردشگری بندر بوشهر برای توسعه زیرساخت گردشگری از جمله اقدامهای صورت گرفته برای توسعه گردشگری دریایی استان بوشهر به شمار میرود.
وی افزود: پیگیری برای راه اندازی سامانه خرید بلیت الکترونیکی و اطلاع رسانی اینترنتی فعالیت شناورهای گردشگری و مسافری در استان نیز به طور جد در دست اجراست.