معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری اداره کل صنعت، معدن و تجارت مازندران از سرمایه گذاری بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان بخش خصوصی درحوزه صنعت مازندران در سال جاری خبر داد.
جهانگیر بائی لاشکی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در نوشهر افزود: جذب این میزان سرمایه گذاری در مازندران در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی صورت گرفته است.
وی تصریح کرد: با توجه به تاکید استاندار مازندران در زمینه جذب و حمایت از سرمایه گذاری و به استناد پرونده های متقاضیان که تا پایان سال محقق می شود میزان جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی در استان به رقم ۶۰۰ میلیارد تومان می رسد.
بائی لاشکی افزود: براساس این پرونده ها فاز دوم توسعه کشتارگاه پارس طیور گلوگاه و واحد تولیدی تخته فیبرخام HDF نکا و خط تولید جدید موادغذایی و فرآوری شده شرکت کاله از جمله این طرح ها است.
معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری اداره کل صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: مرکز بین المللی تجارت و پایانه صادرات برنج در آمل با ۷۰ میلیارد تومان با اشتغالزایی ۵۶۳ نفر در زمینی به مساحت ۱۷۰ هزار متر مربع، یکی از پروژه های سرمایه گذاری بخش خصوصی است که فاز نخست آن شامل غرفه ها، انبارها و زیرساخت ها آماده بهره برداری است.
وی ادامه داد: در فاز بعدی این طرح با دریافت تسهیلات بانکی ۵۰ میلیاردی، سالن بورس، سالن نمایشگاهی، هتل و سایر موارد نیاز برای تکمیل این پروژه ملی در سال آینده تکمیل خواهد شد.
بائی لاشکی به واحد تولیدی تخته فیبرخام HDF نکا اشاره کرد و اظهار داشت: این کارخانه نیز با سرمایه گذاری ۷۰ میلیارد تومانی با ظرفیت تولید ۸۶ هزار متر مکعب تخته فیبر و اشتغالزایی ۶۰ نفر یکی دیگر از طرحهای سرمایه گذاری بخش خصوصی است که قبلا به بهره برداری رسید.
وی شرکت تولیدی پارس طیور گلوگاه شامل کشتارگاه صنعتی، فرآوری و بسته بندی مرغ با ۹۰ میلیارد تومان اعتبار و اشتغالزایی ۲۰۰ نفر و مجتمع بنکداران تغذیه سبزآمل با ۴۰ میلیارد تومان اعتبار و اشتغالزایی ۳۰۰ نفر که در حوزه صنایع غذایی فعالیت می کند را از دیگر موارد طرحهای بخش خصوصی دانست که مورد بهره برداری قرار گرفت.
معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری اداره کل صنعت ،معدن و تجارت مازندران افزود: در راستای افزایش تولید در مازندران از ابتدای امسال تاکنون به ۲۲ طرح مبلغ ۵۶ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید پرداخت شده است.
وی همچنین به درخواست تسهیلات ۳۱۸ واحد تولیدی استان اشاره کرد و گفت: پس از بررسی پرونده ای این تعداد متقاضی دریافت تسهیلات ۱۸۴ واحد برای دریافت ۵۰۰ میلیارد تومان به بانک های عامل استان معرفی شده اند.
بائی لاشکی گفت: حدود ۴۵ طرح دیگر نیز با اعتبار ۱۷۰ میلیارد تومان در این واحد به تصویب رسید که پرونده انان در مراحل پایانی برای دریافت تسهیلات قرار دارد.
مازندران با بیش از سه هزار و ۱۵۰ واحد تولیدی و صنعتی و حدود ۸۰ هزار نفر شاغل در این واحدها، رتبه نهم کشور را به لحاظ تعداد واحد تولیدی به خود اختصاص داده است که بیشترین آنها در بخش صنعت کانی غیر فلزی با ۱۲۱۷ فقره و صنعت غذایی با ۵۳۲ فقره فعالیت دارند.