شرق نوشت:سرانجام لوایح FATF به نظر اکثریت نزدیک به ۵۰نفره اعضای مجمع تشخیص مصحلت نظام گره خورده است.
اگرچه تاکنون همه این افراد در اینباره اظهارنظر نکردهاند اما تا اینجای کار بر اساس روایتهای منتشرشده از برخی اعضا میتوان به یک دستهبندی از مخالفان و موافقان تصویب این لوایح در مجمع رسید.
محسن رضایی دبیر مجمع، آیتالله احمد جنتی، سعید جلیلی، محمود احمدینژاد، پرویز داوودی، احمد وحیدی، محمدباقر قالیباف، محمدحسین صفارهرندی، سرلشکر فیروزآبادی، آیتالله موحدیکرمانی؛ در صف مخالفان و محمد صدر، محمدرضا عارف، مجید انصاری، احمد توکلی، محمدرضا باهنر، علیاکبر ناطقنوری و علی لاریجانی و غلامرضا مصباحیمقدم در صف موافقاناند. چهرههایی مانند آیتالله مجتهدشبستری، غلامعلی حدادعادل و مصطفی میرسلیم را هم باید جزء اعضایی دانست که صراحتا موافقت و مخالفت خود را اعلام نکردهاند و اظهارنظرهایی دوپهلو یا زمانی اظهارنظری کردهاند که از آن به موافقتشان برداشت شده ولی بعدا چیز دیگری گفتهاند.
مثلا غلامعلی حدادعادل که سال ۹۵ درباره لوایح FATF گفته بود: «مردم و رهبری این نوع تحقیرها، دخالتها و تسلیمها را تحمل نمیکنند و دولت هم که همه جا خودش را تابع رهنمودهای مقام معظم رهبری میداند طبعا نمیتواند غیر از این عمل کند» اخیرا گفته است: «من هم منتظرم همه حرفها را بشنوم، بعد تصمیم بگیرم». آیتالله مجتهدشبستری نیز آذرماه سال جاری در گفتوگو با خبرگزاری «مهر»، در پاسخ به این سؤال که پذیرش لوایح چهارگانه مربوط به FATF با لحاظ تحفظ برای ادامه همکاری ایران و شرکا و متحدانش مصلحت است؟ گفته: بله، البته ما باید شرایط تحفظ را ذکر کنیم.