این ارزیابی براساس بررسی سیستمهای مراقبت بهداشتی، سطح بیماری، میزان چاقی و سایر مسائل مرتبط انجام شده است. پس از سنگاپور، ژاپن، سوئیس، قطر، اتریش، سوئد، نروژ، هنگ کنگ و امارات در رتبههای بعدی از نظر سالم ترین کشورها قرار گرفتهاند.
گزارش تازه منتشر شدهای درباره ارزیابی وضعیت سلامت در ۱۴۹ کشور جهان نشان میدهد گه سنگاپور از نظر شاخص سلامت جهانی در صدر جدول ایستاده است.
نکته جالب آن که بریتانیا، آمریکا و استرالیا نیز در زمره ده کشور برتر از نظر شاخص سلامت نیز قرار نگرفتهاند. بریتانیا و امریکا در رتبههای بیست و ششم و سی و پنجم جهانی از نظر بهبود وضعیت سلامت قرار گرفتهاند. این گزارش توسط انستیتو Legatum منتشر شده است.
این ارزیابی براساس بررسی سیستمهای مراقبت بهداشتی، سطح بیماری، میزان چاقی و سایر مسائل مرتبط انجام شده است.
پس از سنگاپور، طبق ارزیابیهای این انستیتو لوکزامبورگ، ژاپن، سوئیس، قطر، اتریش، سوئد، نروژ، هنگ کنگ و امارات در رتبههای بعدی از نظر سالمترین کشورها قرار گرفتهاند.
همچنین، از کشورهایی که از نظر سلامت در پایینترین رتبه قرار گرفتهاند میتوان به جمهوری آفریقای مرکزی، چاد، گینه، ماداگاسکار، بنین، جمهوری دموکراتیک کنگو، نیجریه، سیرالئون، نیجر و اوگاندا اشاره کرد.
طبق این گزارش لائوس، هند و تاجیکستان نیز بهترین روند بهبود کیفیت در سیستمهای مراقبت بهداشتی را داشتهاند. در طرف منفی مردمان در کشورهای شرق اروپا کمترین رضایت را از خدمات درمانی در جهان داشتهاند.
ایران در این ارزیابی در جایگاه شصت و دوم قرار گرفته است. پیش از ایران، اکوادور و کرواسی قرار دارند و پس از ایران در رتبه شصت و سوم به بعد کشورهایی چون ترینیداد و توباگو، کلمبیا، قرقیزستان، اردن، هندوراس و قزاقستان هستند.