مسئول روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ساری گفت: تا کنون هشت جلسه در راستای شناسایی و پایش لیست پایلوت برق دار کردن چاههای آب کشاورزی پمپ های دیزلی تشکیل شد.
به گزارش ونگ وا به نقل از روابط عمومی، عباس خلیل پور مسئول روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ساری با اشاره به برگزاری هشت جلسه با موضوع طرح برق دار کردن چاههای آب کشاورزی دیزلی، بیان کرد: در این جلسات که به ریاست آب منطقه ای استان و دبیری شرکتهای ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ساری تشکیل شد، نمایندگانی از شرکتهای جهاد کشاورزی، توزیع برق استان و غرب استان و شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه چالوس حضور دارند.
عباس خلیل پور اظهار کرد: حسین نصیر ناتری دبیر کارگروه استانی طرح مذکور در گفتگویی با خبرنگار روابط عمومی منطقه ساری توضیحاتی در مورد پایلوت قرار گرفتن شهرهای بهشهر و گلوگاه در مرحله اول این طرح خبر داد.
حسین نصیرناتری افزود: در شهرستانهای بهشهر و گلوگاه از لیست اولیه ۱۴۰۰ حلقه چاه معرفی شده، با همکاری و تلاش نمایندگان کارگروه به ویژه مدیریت جهاد کشاورزی این دو شهرستان که با بررسی میدانی چاهها و لیست موجود درشرکت توزیع برق استان تطبیق داده شد و بخش زیادی از آنها که ازقبل برق دار بوده اند را از لیست خارج کرده و چاههای باقیمانده پس از پایش نهایی و برآورد مقدار مصرف سوخت جایگزین در تیر ماه ۹۷ برای برقی شدن به کارگروه کشوری ارسال شد.
حسین نصیر ناتری دبیر کارگروه استانی طرح برق دار کردن چاههای آب کشاورزی دیزلی اظهار کرد: با برگزاری هشت جلسه لیست متقاضیان دشت پایلوت ( بهشهر و نکا ) بر اساس آمار ارسالی شرکت منابع آب ایران، پایش و به سازمان بهینه سازی مصرف سوخت کشور اعلام گردید که عن قریب با حضور سرمایه گذاران طرح به مرحله اجرا خواهد رسید.
نصیر ناتری اذعان کرد: بررسی لیست مرحله دوم ( حدود ۲۲۰۰۰ حلقه چاه ) در دستور کار کارگروه قرار دارد.
خلیل پور مسئول روابط عمومی منطقه ساری گفت: نصیر ناتری دبیر کارگروه استان طی گزارشی به استاندار و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یکی از دلایل بی رغبتی کشاورزان را برای برقی کردن چاههای آب کشاورزی هزینه بالای طرح دانست و در این گزارش اعتبارات لازم برای تسریع این طرح از مقامات فوق درخواست شد.
خلیل پور از مالکین چاههای آب کشاورزی دیزلی خواست با مراجعه به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستانها پرونده مورد نظر را تکمیل نمایند و در طرح تبدیل موتور و تلمبه های دیزلی به برقی با سرمایه گذاری بخش خصوصی در قبال دریافت تسهیلات مشارکت نمایند.