به گزارش ونگ وا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، عبدالرحمن زاغی درباره ردیابی مگس میوه اظهار کرد: با توجه به بازدیدهای میدانی که از محصولات باغبانی استان صورت گرفت، مگس میوه بر روی هلو و شلیل ارقام دیررس در برخی از باغات مشاهده شد و کانون کوبی و پیشگیری از توسعه مگس میوه و خسارتی که ممکن است در آینده بر روی درختان مرکبات وارد کند، انجام شد.
وی ادامه داد: باغداران باید نسبت به برداشت میوههای رسیده مانند پرتقال والنسیا، انواع هلو، شلیل و انجیر بهمنظور خارج کردن میزبان از دسترس آفت اقدام کنند.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه جمعآوری و دفن میوههای ریزش یافته پای درخت در عمق بیش از ۵۰ سانتی متری خاک انجام شود، عنوان کرد: نصب تلههای جلبکننده فرمونی و سراتراپ به تعداد ۴۰ تا ۵۰ عدد در هکتار در کانونهای آلوده جهت شکار انبوه انجام شود.
این مسؤول اضافه کرد: برای پیشگیری از این آفت باغداران طعمهپاشی با استفاده از پروتئین هیدرولیزات به میزان ۲ تا ۳ لیتر در ۱۰۰ لیتر آب و ۲۰۰ سی سی حشرهکش مالاتیون در قسمتهای جنوبی درخت به صورت یک ردیف در میان در کانونهایی که شکار مگس در تلهها بیش از ۲ عدد در روز باشد انجام شود.