مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس مازندران از ساخت ۴۹ مدرسه با مشارکت بنیاد برکت در مازندران خبر داد و گفت: امروز مدرسه ۱۲ کلاسه شهید جوادی گلوگاه به بهره برداری رسید.
قربانعلی شیرزاد عصر دوشنبه در افتتاحیه مدرسه ۱۲ کلاسه شهید جوادی شهرستان گلوگاه افزود: این مدرسه در مجموع با اعتبار ۱۸ میلیارد ریال با مشارکت بنیاد برکت ساخته شده است.
وی با اعلام اینکه یکی از اصلیترین اهداف تاسیس بنیاد برکت را کمک و همیاری برای بهبود و ارتقای توانمندی اقتصادی و کارآفرینی افراد، گروهها و واحدهای کسب و کار مستعد فعالیت و فاقد دانش و مهارت لازم در مناطق کمتر توسعه یافته و محروم است؛ اظهار داشت: ساخت مدارس در مناطق محروم و کم برخوردار هم از جمله برنامه های این بنیاد است.
مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس مازندران گفت: بنیاد برکت در تفاهم نامه ای با آموزش ساخت یکهزار مدرسه را در سطح کشور تقبل کرده است که از این مقدار ۴۹ مدرسه سهم استان مازندران است.
شیرزاد با اشاره به طرح های دهه فجر تجهیز و نوسازی مدارس مازندران گفت: براساس تعهد انجام شده، ۱۵ فضای آموزشی شامل ۱۱۱ کلاس درس با هزینهای بالغ بر ۱۷۰ میلیارد ریال توسط تجهیز و نوسازی تحویل آموزش و پرورش مازندران شده است.
وی با اعلام اینکه گرمایش و سرمایش مدارس و غیر استاندارد بودن این سیستم ها از جمله دغدغه های مهم دانش آموزان و والدین بود؛ افزو.د: در این بخش ۴۲۰ مدرسه غیراستاندارد مازندران در بخش گرمایشی، به سیستم حرارت مرکزی مجهز شد.
مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان گلوگاه هم یادآور شد: مدرسه ۱۲ کلاسه شهید جوادی گلوگاه در سه طبقه در مجموع با اعتبار ۱۸ میلیارد ریال ساخته شده است که ۳ میلیارد ریال از این اعتبارات بوده است.
فریدون کلبادی نژاد گفت: تلاش برای استانداردسازی مدارس و تجهیز مدارس این شهرستان با همت خیران با قوت در دست انجام است تا شاهد شکوفایی و رشد در این بخش باشیم.
به گزارش مهر، در دهه فجر امسال پنج پروژه بنیاد برکت با اعتبار ۱۸ میلیارد و ۷۹۰ میلیون ریال در استان مازندران به بهره برداری می رسد.
بنیاد برکت حدود ۹ سال پیش براساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و با حمایت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تاسیس شد تا وضعیت اجتماعی و اقتصادی مناطق محروم کشور را متحول سازد.
گستره فعالیت بنیاد برکت وسیع است و زمینههای آموزشی، بهداشتی، برقرسانی، آبرسانی، مخابراتی، فرهنگی و مذهبی، مسکن، ورزشی، انتظامی، جادهای، آبخیزداری، دامپروری، تامین سوخت و طرحهای هادی روستایی را شامل میشود.