رئیس اتاق بازرگانی مازندران:

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران گفت: فرصت‌ها و زمینه‌های تبادل مشترک بین مازندران و نروژ بهره‌گیری شود تا بتوانیم نقشی در بحث صادرات واردات داشته باشیم.

به گزارش ونگ وا به نقل از فارس، عبدالله مهاجر صبح امروز در نشست سفیر کشور نروژ در تهران با مدیران دستگاه‌های اجرایی، مدیران بنگاه‌ها و فعالان اقتصادی مازندران که در اتاق بازرگانی مازندران برگزار شد، اظهار کرد: کشور نروژ، کشوری کوهستانی است که که دارای جنگل‌های انبوه و قابل توجهی است و جزو چندمین کشور تولیدکننده نفت است که با دارا بودن حدود ۵ میلیون جمعیت، ۳ میلیون بشکه نفت صادر می‌کند.

وی گفت: با توجه به اینکه جمهوری اسلامی ایران هم که ظرفیت قابل توجهی در حوزه نفت دارد ما می‌توانیم تبادل نظراتی را در این کشور داشته باشیم، نروژ عضو کشورهای اوپک نیست و کشور آزادی است.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران تصریح کرد: با این رویکرد ما انتظار داریم در حوزه آبزی‌پروری با این کشور که دریا و ساحل زیادی را در خود جای داده و یکی از درآمدهای بسیار جدی این کشور در همین حوزه و پرورش ماهی‌های مختلف است بهره بگیریم البته ظرفیت استان ما هم در این حوزه قابل توجه است پس می‌توانیم همکاری‌های خوبی را با پیگیری سفیر داشته باشیم.

این مسؤول تصریح کرد: موضوع بعدی در حوزه چوب است که جزو درآمدهای جدی این کشور بوده و استانداردهای خوبی دارد  ما هم واردکننده چوب هستیم، در این حوزه هم باید زمینه‌ای را تدارک ببینیم.

مهاجر بیان کرد: حوزه دیگر، حوزه دامداری و دامپروری بوده که یکی از مزیت‌های کشور و مازندران است که ظرفیت‌های استان ما در این بخش می‌تواند ورود پیدا کند و ارتباط تجاری را با نروژ مهیا کنیم.

وی ادامه داد: حوزه جدی دیگر در این بخش اقتصادی حوزه گردشگری و طیور است اما آنچه که ظرفیت کشور نروژ را مشخص می‌کند بیشتر در همین حوزه‌ها بوده که استان ما می‌تواند در این حوزه‌ها ورود پیدا کند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: ظرفیت کشور در مقابل نروژ قابل توجه نیست به‌طوری‌که در ۴ ماهه ۹۶ فقط ۶ میلیون دلار صادرات داشتیم که ظرفیت مازندران در این بخش صفر بوده است.

مهاجر در پایان گفت: با این فرصت‌ها و زمینه‌های تبادل مشترک بین مازندران و نروژ را داریم امیدواریم بتوانیم ورود پیدا کرده و در صادرات و واردات نقش داشته باشد.