ترامپ از توئیتر به خوبی بهره گرفت. این رسانه نشان داد که میتوان پیامهای نامحدودی را برای دیگر رسانهها و حامیان خود بدون مداخله هیچ کسی ارسال کرد.از دید گلوبالیست شاید احمدینژاد نیز با تقلید از اقدامی مشابه ترامپ تصمیم به انتشار پیام توئیتری گرفته است.
سایت «گلوبالیست» با انتشار مقالهای تحت عنوان «ترامپ غیرهستهای احمدینژاد غرب، کدام یک از دیگری کپیبرداری میکند»؟ مینویسد که هر دوی این سیاستمداران پیامی محافظهکارانه داشتند. هر دو در خارج از مرزهای کشورهایشان وحشت میآفرینند؛ احمدینژاد مدافع برنامه هستهای غیرنظامی براساس حاکمیت ایران و برنامهای ضد استعماری است.
او هفته گذشته به طور ناگهانی یک حساب توئیتری را راهاندازی کرد و ویدئویی به زبان انگلیسی را منتشر کرد. بعید است کسی چون او که خواستار اعمال محدودیت بر شبکههای اجتماعی بخصوص پس از اعتراضات انتخاباتی ۲۰۰۹ میلادی در کشورش بوده انتظار داشته باشیم که متحول شده باشد. از سوی دیگر اما او پس از پایان ریاستجمهوریاش با محدودیتهای زیادی مواجه بوده است. در دور دوم ریاستجمهوری وضعیت تحریمها علیه ایران تشدید شد. رهبر انقلاب ایران نیز توصیه کردند که او دوباره در رقابتهای انتخاباتی پیش رو شرکت نکند.
این سایت اشاره میکند که ترامپ از توئیتر به خوبی بهره گرفت. این رسانه نشان داد که میتوان پیامهای نامحدودی را برای دیگر رسانهها و حامیان خود بدون مداخله هیچ کسی ارسال کرد.
از دید گلوبالیست شاید احمدینژاد نیز با تقلید از اقدامی مشابه ترامپ تصمیم به انتشار پیام توئیتری گرفته است. او اخیرا به ترامپ نامهای نیز نوشته است و علیه صدور فرمان ممنوعیت ویزا برای اتباع کشورهای مسلمان در آن مطالبی را مطرح کرده است.
این سایت در ادامه اشاره میکند که مانند احمدینژاد در سال ۲۰۰۵ میلادی ترامپ نیز به عنوان نامزدی تندرو انتخاب شد و هر دو سیاستهای پوپولیستی را در پیشگرفتهاند.
گلوبالیست اشاره میکند که هر دو نفر حرفهای تحریکآمیزشان نگرانیها و وحشتزدگی در سرتاسر جهان ایجاد میکند. این سایت اشاره میکند که درباره احمدینژاد همواره این تردید و شک و گمانهزنی وجود داشته که او واقعا چه نظری دارد و درباره ترامپ و موضع او نسبت به این مسئله گمانهزنیها و حدسهای زیادی مطرح میشود.