مدير كل پزشكي قانوني استان گفت: در نه ماه امسال ، تعداد ۱۶۵ (۱۲۰ مرد و ما بقی زن) نفر عابر پياده در حوادث رانندگی کشته شدند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل پنج درصد کاهش داشت.
به گزارش ونگ وا به نقل از روابط عمومي اداره كل پزشكي قانوني استان مازندران، دكتر علي عباسي مجموع آمار تلفات حوادث رانندگی در نه ماه امسال را ۵۱۰ نفر اعلام کرد و افزود: ۳۲ درصد کل تلفات حوادث رانندگی نه ماه امسال عابرین پیاده هستند.
بیشترین گروه سنی ۶۱ سال به بالا
اين مقام اجرايي استان اظهار داشت: بیشترین گروه سنی عابرانی که در حوادث رانندگی کشته می شوند، افراد بالای ۶۱ سال و کمترین سنین کمتر از ۱۰سالند، بر اساس آمارهاي موجود از نظر گروه سني بيشترين عابران پياده فوت شده با ۷۵ نفر، معادل ۴۵ درصد در گروه سني ۶۱ سال به بالا قرار دارند.
بیشترین و کمترین شهرها
عباسي در خصوص بالاترین آمار متوفیات عابران پیاده در استان گفت: شهرستانهاي ساري با ۲۹ نفر، بابل با ۲۷ و قائمشهر با ۱۵ نفر بیشترین تعداد عابران فوت شده را در نه ماه امسال به خود اختصاص داده اند. سوادکوه ، فريدونكنار و گلوگاه نيز هر كدام با ۲ فوتی شهرستان هايي هستند که در نه ماه امسال کمترین تعداد عابران متوفی در آنها ثبت شد.
پراید بیشترین خودروی درگیر با متوفیان
دكتر عباسي همچنین در خصوص بیشترین خودروی درگیر با متوفیان گفت : سواری با ۷۰ درصد ،وانت بار ۱۶ درصد و کامیون با ۶ درصد بیشترین وسیله نقلیه درگیر با متوفیان عابر پیاده هستند که به تفکیک پراید با ۴۵ ، پژو ۴۰۵ با ۱۵ و سمند و ۲۰۶ هر کدام با ۱۳ مورد بیشترین فوتی گزارش شده است.
بیشترین و کمترین ماه
بر اساس این گزارش تیر (۱۵ مرد و ۹ زن ) و مهر ماه (۱۷ مردو ۷ زن ) هر کدام با ۲۴ مورد بیشترین و فروردین ماه با ۱۲ (۱۰مرد و ۲ زن )مورد کمترین ماه هایی هستند که در آن فوتی به ثبت رسید.
عباسي با اشاره به محل فوت عابران پیاده گفت: ۵۷ نفر از تلفات عابران پیاده آن ها در مسيرهاي برون شهري و روستايي، ( ۵۷ درصد) جان خود را از دست داده اند كه اين موضوع رعايت قوانين مربوط به عابران پياده از جمله توجه به چراغ راهنما، رانندگی با سرعت مطمئن ، رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و پل هاي عابر را دو چندان مي كند.