به گزارش باشگاه خبرنگاران، در این تحقیق عواملی همچون کیفیت زندگی، امنیت و آسایش مورد بررسی قرار گرفتند.
میزان دوستی و خوش برخوردی مردم محلی آن کشور با مهاجران، به عنوان معیاری برای رتبه بندی میزان آسایش و سهولت زندگی به کار گرفته شده است. این عامل شامل مواردی از قبیل دوستیابی آسان و وفق دادن خود با فرهنگ بومی آن کشور است. علاوه بر این، یادگیری زبان رایج آن کشور نیز بر نحوه برخورد مردم محلی با مهاجران موثر است. پس دشوار یا آسان بودن یادگیری آن زبان نیز مهم است.
در میان ۱۰ کشوری که در این فهرست به عنوان کشورهای متعصب در پذیرش مهاجر نام برده شده اند، ۳ کشور اروپایی نیز به چشم می خورد: دانمارک، سوئیس و نروژ. ۳۶ درصد مهاجران ساکن سوئیس معتقدند به طور کلی دیدگاه بدی نسبت به افراد خارجی و مهاجر در این کشور وجود دارد.
آلمان و فرانسه نیز به ترتیب پس از این ده کشور به عنوان کشورهای متعصب در پذیرش مهاجر قرار گرفتند. بیش از نیمی از مهاجران آلمانی اظهار کردند زبان یکی از بزرگترین موانع برقراری ارتباط با مردم محلی است. آنها معتقدند به سختی می شود یک دوست آلمانی پیدا کرد.
کشورهای مکزیک، کاستاریکا و اوگاندا، به دلیل برخورد خوب و خوشرفتاری ساکنان محلی با مهاجران، در صدر بهترین کشورهای مهاجرپذیر جهان قرار گرفتند. یونان و قبرس نیز شاهد پیشرفت های زیادی در برقراری رابطه میان مهاجران و مردم محلی بودند.
با این حال، محبوب ترین کشورها برای مهاجران به دلیل کیفیت زندگی، مراقبت های بهداشتی و مسائل مالی، تایوان، مالت و اکوادور است. قطر، ایتالیا و تانزانیا نیز در میان بدترین کشورها از نظر مهاجران قرار گرفتند.