روزنامه شرق نوشت؛ درواقع اگر حرفی دارند، ابتدا به قانون تبدیل کرده و سپس آن را دنبال کنند. او ادامه داد: اینکه برخی از طرف خود میگویند نباید در حریم امام رضا (ع) کنسرت برگزار شود، باید حرف خود را در قالب قانون بیاورند تا قدرت اجرائیشدن پیدا کند، نه آنکه در مقابل قانون بایستند و اسم رفتار خود را ولایتمداری، اسلامگرایی و مسلمانی بگذارند؛ چراکه این رفتار خلاف بیان صریح حضرت امام (ره)، مقام معظم رهبری و مدیریت ساده یک جامعه است.
اگر برگزاری کنسرت در جوار حرم امام رضا (ع) خلاف شرع و دین بود، شورای نگهبان که مسئولیت تطبیق قوانین مصوب با دین و شرع و قانون اساسی را دارد، با آن مخالفت میکرد؛ بنابراین نمیشود مملکت را «خانخانی» اداره کرد و هرکس، «خان»گونه قوانین را اجرا کند یا نکند؛ زیرا دراینصورت دیگر سنگ بر روی سنگ بند نخواهد شد و حضرت امام (ره) به صراحت گفتهاند: «کسی که در مقابل قانون بایستد، در مقابل اسلام ایستاده» و نتیجه این رفتار خودسرانه، دریافت و بازخورد عکس از جامعه است.
نایبرئیس مجلس تأکید کرد: اگر قرار است برنامههای موسیقی در کشور وجود داشته باشد، باید از یک چارچوب قانونی تبعیت کند و هیچکس هم نباید در این چارچوب قانونی مداخله کند؛ اما اگر قرار است وجود نداشته باشد؛ پس به طور کل آن را جمع کنند و حتی از صداوسیما نیز پخش نشود! قوانین فعلی از فیلترهای بسیاری گذشته و ایدهآلهای ذهنی ما نیز نیستند؛ بنابراین باید رعایت شود و خود آقایان، قوانینی را که اینهمه از فیلتر گذشته، زیر پا نگذارند. پزشکیان تأکید کرد: حضرت امام (ره) معتقد بود خلاف قانون عملکردن یعنی دیکتاتوری؛ بنابراین نمیشود هر وقت دلمان خواست، از امام خرج کنیم و هر زمان نخواستیم مقابل آن بایستیم. حتی اگر قانون درباره موسیقی ناقص باشد، کسی حق قانونشکنی ندارد؛ چراکه آنچه در حرم امام رضا (ع) با عنوان «نقاره» نواخته میشود، نیز نوعی موسیقی است.