استاندار مازندران با اشاره به اینکه نظارت حلقه مفقوده بر فضای مجازی و سایت‌‌ها است، گفت: فضای مجازی مازندران بايد ساماندهي شود
ونگ وا: ربیع فلاح‌جلودار در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان، با اشاره به اینکه نظارت حلقه مفقوده بر فضای مجازی و سایت‌‌ها است، اظهار کرد: مسؤول و متولی خاصی در استان از این بابت وجود ندارد.
وی با اعلام اینکه ضرورت دارد تا شورای فرهنگ عمومی استان در زمينه ساماندهي فضای مجازي برنامه راهبردي تهيه نمايد، افزود: وضعیت فضای مجازی در استان نابسامان است.
استاندار مازندران خاطرنشان کرد: پلیس فتا و نیروی انتظامی مسؤولیت مهمی در این زمینه دارند و مخابرات هم تنها فقط به فکر ایجاد زیرساخت است.
مقام عالي دولت در استان به حضور هیأت‌های مذهبی استان در مشهد مقدس اشاره کرد و افزود: ۳۰۰ هیأت از مازندران در دهه آخر صفر در مشهد مقدس حضور داشتند و برخي از این هیأت‌ها مستقیم از راهپیمایی اربعین خودشان را به مراسم در مشهد مقدس رساندند.
فلاح‌جلودار با اعلام اینکه بیش از ۴ هزار هیأت مذهبی در استان مازندران داریم، تصریح کرد: از ظرفیت این هیأت‌ها برای فرهنگ‌سازی مناسب استفاده نمی‎شود.
وی خاطرنشان کرد: در جلسه مشترکی که با هیأت‌ها داشتیم از ما درخواست پشتیبانی داشتند که این یک موضوع است بحث استفاده از ظرفیت این هیأت‌ها در مسائل فرهنگی هم باید مورد نظر قرار گیرد.
استاندار مازندران با اشاره به اینکه اگر اعلام شود که دستگاه‌ها در این حوزه فضای مجازی مسؤولیت ندارند نادرست است، ادامه داد: باید به این موضوع و استفاده از ظرفیت دستگاه‌ها در اين حوزه نيز توجه كرد .
فلاح تاكيد كرد : ضرورت دارد شخصیت‌های فرهنگی و علمي در فضاي مجازي حضور فعال و شايسته داشته باشند تا شاهد کاهش آسیب‌های فضای مجازی باشيم .
فلاح‌جلودار تصريح نمود : در شورای عالی فضای مجازی قطعا راهكارها و برنامه هاي براي مديريت و نظارت بر فضاي مجازي پيش بيني شده ولي ما بايد در حوزه استاني به وظايف خود در اين زمينه عمل نمائيم .
وي در پايان پيشنهاد كرد تا كميته فضاي مجازي در شوراي فرهنگ عمومي مازندران تشكيل شده و مسائل مربوط به فضاي مجازي را رصد و به جلسات شوراي فرهنگ عمومي گزارش نمايد.

فضای مجازی مازندران بايد ساماندهي شود/ ضرورت تشكيل كميته فضاي مجازي در شوراي فرهنگ عمومي
فضای مجازی مازندران بايد ساماندهي شود/ ضرورت تشكيل كميته فضاي مجازي در شوراي فرهنگ عمومي