آمار رسمی شرکت گاز مازندران نشان می دهد که به برکت پیروزی انقلاب اسلامی، ۹۹درصد جمعیت شهری و ۹۲درصد جمعیت روستایی استان از نعمت گاز برخوردار شدند.

به گزارش ایرنا بنابراین آمار در حال حاضر از ۵۸ شهر بزرگ و کوچک مازندران ،۵۵شهر و از ۲هزارو ۸۹۳روستای استان که قابلیت گاز رسانی دارند ،۲هزارو ۲۰ روستای پرجمعیت از نعمت گاز برخوردارند.
در ۴۰ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی ۲۰۰هزار کیلومتر لوله گذاری و ۷۵۰هزار علمک در مازندران نصب شده است و در حال حاضر یک میلیون و ۳۷۰هزار نفر مشترک گاز در استان هستند.
مدیر عامل شرکت گاز مازندران روز یکشنبه به مناسبت چهل سالگی انقلاب اسلامی در نشست خبری با بیان اینکه سه شهر بلده ، آلاشت و گزنک و همچنین ۴۴۸روستای مناطق کوهستانی و ییلاقی استان در مرحله گاز رسانی قرار دارند، گفت: بر اساس برنامه تاپایان سال ۹۸ طرح های گاز رسانی روستاها و شهرها به پایان می رسد.
جعفر احمد پور با بیان اینکه ۴۲۵روستای مناطق کوهستانی هزار جریب نکا و بهشهر، بخش لاریجان و کجور و بلده نور در مرحله مطالعات گازرسانی قرار دارند، بیان داشت: اگرچه هزینه گاز رسانی در این مناطق بسیار سنگین است، اما دولت مصصم است تا این انرژی مهم را به همه هموطنان برساند.
وی دلیل بالا رفتن هزینه سرمایه گذاری در اجرای طرح های گاز رسانی را افزایش قیمت لوله ها و در نتیجه مبلغ قرار داد پیمانکاران عنوان کرد و توضیح داد: به دلیل اعمال تحریم ها و نوسانات قیمت ارز لوله های مورد نیاز برای گاز رسانی از متری حدود ۲۰ هزار ریال به ۸۰ هزار ریال افزایش یافته است.
**بهره برداری از ۲۲ پروژه گازرسانی در دهه فجر مازندران
مدیر عامل شرکت گاز مازندران از بهره برداری ۲۲ پروژه گازرسانی با اعتباری بالغ بر ۸۳۶ میلیارد ریال در دهه فجر امسال در مازندران خبر داد و گفت: قبل از انقلاب، هیچ‌گونه خدمات گازرسانی در مازندران وجود نداشت و تمام خدمات به برکت انقلاب شکوهمند اسلامی بوده است.
احمدپور با بیان اینکه در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ۱۰۳ روستای مازندران از نعمت گاز برخوردار شدند، ادامه داد: با انجام فرایند اشتراک پذیری، ۵ هزار و ۶۰۴ خانوار روستایی از نعمت گاز طبیعی بهره مند شدند.
مدیرعامل شرکت گاز مازندران گفت: در ایام دهه فجر امسال گاز رسانی به ۴ روستا در بخش‌های مرکزی شهرستان رامسر، پنج روستا در بخش بندپی شرقی بابل، ۲ روستا در بخش لاریجان آمل، ۳ روستا در نور، ۵پنج روستا در بخش مرزن آباد چالوس، ۳۲ روستا در بخش هزارجریب نکاء، یک روستا در بخش مرکزی سوادکوه، ۱۱ روستا در بخش خرم آباد تنکابن و ۴۰ روستا در بخش دودانگه و چهاردانگه شهرستان ساری به بهره برداری رسید.
احمدپور با اشاره به طلبکاری یکهزار و۵۴۰میلیارد ریالی این شرکت از مردم و صاحبان صنایع و تولیدی استان خواست تا با پرداخت معوقات مانع متوقف شدن طرح های گاز رسانی شوند.
وی با اشاره به اینکه متوسط مصرف گاز استان در روز ۳۲تا ۳۶ میلیون متر مکعب در نوسان است، بیان داشت: از مرداد ماه سال گذشته همزمان با افتتاح خط لوله ۴۲اینچ گاز دامغان – ساری مشکل قطعی گاز استان رفع شده است.
احمد پور با بیان اینکه اکنون شرائط موجودی گاز طبیعی در لوله های زیر ساختی به حدی است که حتی یک لیتر سوخت فسیلی در استان مازندران مصرف نشود، گفت: اکنون محدودیت تامین گاز برای واحدهای صنعتی و تولیدی کم شده است و برای نیروگاه نکا به عنوان پرمصرف ترین واحد صنعتی نیز به کمتر از ۴ماه در سال رسیده است.
مدیر عامل شرکت گاز مازندران از مردم خواست تا نسبت به ایمنی به ویژه استفاده از بخاری و همچنین مصرف بهینه گاز توجه کنند.