باید تکلیف خودمان با عرصه بین المللی را روشن کنیم.

حشمت الله فلاحت پيشه عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در مورد پيوستن ايران به كنوانسيون هاي چون مبارزه با تأمين مالي تروريسم و يا  fatf گفت: كميسيون امنيت ملي بايد پيش از مطرح شدن اين طرح در صحن مجلس نظر خود را در مورد آن ارائه مي داد كه خلاف آيين نامه عمل كرد و نظر نداد .

نماینده مردم اسلام آباد غرب و دالاهو در مجلس در گفت‌وگو با عصر ایران ادامه داد: ما معتقديم لايحه الحاق دولت جمهوري اسلامي ايران به كنوانسيون بين المللي مبارزه با تأمين مالي تروريسم بايد در فضای غير احساسي مطرح و بررسي شود .

این نماینده اصول‌گرای مجلس بيان كرد: جمهوري اسلامي ايران كشوري است كه شاخصه‌هاي حضور بين المللي‌اش را بِه صورت كمي و كيفي تعريف كرده است مثلا ما در بودجه و قانون برنامه گفته‌ايم كه ساليانه ٦٣ميليارددلار بايد جذب سرمايه خارجي داشته باشيم .

وي بيان كرد: به هر حال  ایران جز  ۲۰کشوری است که بالاترین تولید ناخالص داخلی را در دنیا دارند وبه رغم همه تحریم‌ها و کمبودها ما به دلیل موقعیت چهارراهی،جمعیت مان و یا منابع نفتی مجز کشورهای هستیم ک دارای تولید بالا ناخالص داخلی هستیم و طبیعتا باید تکلیف خودمان با عرصه بین المللی را روشن کنیم .

فلاحت پیشه تاکید کرد:در دنیای امروز حضور در خیلی از مجامع بین المللی باعث می شود که مانع از توطئه و مصداقی ساختن یکسری موارد اختلافی توسط دشمنان شویم .

این عضو کمیسیون امنیت ملی ادامه داد: این عدم حضور ما فقط باعث تقویت نقش دشمنان ما می شود. لوایحی چون پولشویی،پالرمو،مبارزه با تامین مالی تروریسم که در حال حاضر در مجلس مطرح شده است جز لوایحی است که در دنیا همه کشورها به آنها پیوسته اند و با ملاحظه نیز پیوسته اند ما نیز می توانیم با ملاحظه این موضوع را مورد بررسی قرار دهیم و به آن بپیوندیم.

وی خاطر نشان کرد: وقتی رهبری تاکید کردند که مجلس و‌دولت این مسئله را بررسی کنند معنایش این است که باید این موضوعات کارشناسی بررسی شود، بخشی از دید کارشناسی ما بین المللی است یعنی وقتی که در عرصه بین المللی سایر کشورهای دنیا به جریانی می پیوندند و حق تفحظ خودشان را نیز حفظ می کنند ما معتقدیم این ها دلیلی است مبنی بر اینکه ما با یک فضای احساسی کشور را در تنگنا و  ‌ ‌‌انزوا قرار ندهیم .